🔔 UPOZORNĚNÍ! Tato akce může skončit již dnes 9.7.2025

Jak vykouzlit ten nejlepší (a nejvoňavější) chléb pod Sluncem:

Komunitní mlýn odhalil tajemství „živé“ mouky: Upečte ten nejvoňavější chléb, po kterém se zapráší a budou "prosit" o další bochník!

Představte si... Teplý, nadýchaný chléb... Vonící jako u babičky... S křupavou kůrkou... A každé sousto je výbuch chutí, které jste ZAPOMNĚLI, že existují!

S 30 denní 100% zárukou spokojenosti 

"Od té doby, co peču z živé mouky, dostávám samé pochvaly, že jsem se konečně naučila péct. Ve skutečnosti jsem jen změnila mouku :-) "

Katka M.

"Byla jsem se i osobně podívat, v jakém prostředí se mele. Do této mouky vkládají svoji energii živí lidé a ne stroje, a proto je pro mě TOP 1."

Zdenka Š., Rakovník

"Mami, můžu dostat ještě, prosím!" – Řekla dcera, která předtím odmítala i rohlík... 

Říkala jsem si – nemůže to být tak snadné... vždyť jsem změnila jen mouku!
 
Ale pak jsem ochutnala první krajíc... Bože. Bylo to jako návrat do dětství. Do časů, kdy chléb voněl opravdově. Kdy jste cítili, jak vás každé sousto vyživuje.

Proč se nedá průmyslová mouka přirovnat k této "živé"?

Protože průmyslové mlýny NEMOHOU vydělat na mouce, která obsahuje všechno, včetně obalu zrna a klíčku, ve kterém je až 70% všech živin a minerálů.
 
Proč? Klíčky mají totiž kvůli vyššímu množství vonných olejů tendenci žluknout, což je pro průmysl nežádoucí kvůli době skladovatelnosti mouky, proto je odstraňují...
 
 ...ale bohužel i se všemi cennými látkami. Živá mouka má kratší trvanlivost. A korporace potřebují výrobky, které přežijí 2 roky v regálu. 
 
Jenomže to nezaručuje čerstvost mouky, která vůbec nevoní a chleba z takové mouky prostě není tak dobrý, jako z naší živé mouky mleté přírodním kamenem.

 Zde je, co dělají s "běžnou" moukou: 

  • Odstraní klíček (nejcennější část zrna plnou vitamínů B, E, enzymů)
  • Odstraní obal zrna (kde je 70 % minerálů a vlákniny)

Výsledek? Mouka, která vůbec nevoní a je ochuzená o cenné látky...

Ale my máme řešení.

Kdo další chce...

Chléb, který chutná jako od babičky... Z té nejvoňavější mouky... Která vám dává zpět kontrolu nad tím, co jíte?

Objevte mouku, která mluví jazykem vašich předků: 100% celé zrno. 0% kompromisů.

Každé zrno žita a pšenice meleme pomalu mezi přírodními kameny. Bez odstranění obalu zrna a klíčku. Díky tomuto unikátnímu postupu meleme pouze na objednávku, tudíž vždy dostanete tu nejvíce čerstvou a voňavou mouku. Která má velký obsah:

  • Vitamínu B1, B2, B3, E – Pro energii a imunitu
  • Železa, hořčíku, zinku – Pro silné kosti a klidné nervy
  • Enzymů – Pro lepší trávení
  • Vlákniny – Pro čistá střeva
  • Přírodních antioxidantů – Pro mladistvou pleť

A co je nejdůležitější – VŮNI, která zaplaví celý dům. Chuť, po které se vám budou sbíhat sliny. A hrdost, že dáváte rodině to nejlepší.

Konečně: Zcela přírodní mouka, která tu průmyslovou trumfne 10x! 

Pekárny, které naší ŽIVÉ mouce důvěřují

VAROVÁNÍ: Tato mouka je návyková! Proč už vaše rodina nebude chtít jíst pečivo z běžné mouky?

Drazí milovníci domácího voňavého chleba,
 
jmenuji se Robert Machačka a pro lidi jako jste vy meleme na kamenném mlýnu tu nejlepší mouku, jakou je možné najít.
 
Nechci se chvástat, ale potvrzují to stovky spokojených zákazníků, kteří živou mouku roky odebírají. Nicméně není to až tolik zásluha moje nebo našich mlynářů...
 
Mouka a chleby z ní jsou tak jedinečné díky šetrnému způsobu zpracování mouky přírodním kamenem.
 
Zpracování obilí na kamenném mlýně je nejlepší způsob mletí starý několik tisíciletí.
 
Mezi otáčejícími se mlýnskými kameny si celé zrno zachovává obsah cenných enzymů důležitých pro trávení a vstřebávání živin.
 
Mouka samotná krásně voní a chleby z ní vždy provoní celou kuchyň i pekařství, kde z naší mouky pečou ve velkém. Lidé pak poznají rozdíl hned při vstupu.

Jasně. Ale vždyť já kupuji Bio a celozrné mouky u nás v krámě. ALE...

...není mouka jako mouka

Pro většinu velkovýrobců pečiva i mlynáren je živá mouka velmi nepraktická a neefektivní. Proto v případě výroby celozrnné mouky často přistupují k jinému řešení. Buď obal zrna a klíček záměrně odstraňují, čímž nám vznikne bílá mouka, nebo vlákninu, minerály a některé vitamíny přidávají k mouce dodatečně
 
Živou mouku meleme od roku 1997. Nechtěli jsme už péct z průmyslové mouky zpracovávané velkými stroji, které už NEMELOU, ale DRTÍ několik tun zrní za hodinu. 
 
Takto získaná "celozrnná" mouka je méně kvalitní než celozrnná mouka přirozeně umletá z celého zrna.

Vzhled, trvanlivost, chuť i struktura chleba z průmyslové mouky se sice dají "vylepšit" různými chemickými zlepšujícími přípravky a stabilizátory, ale nikdy nenahradí chuť, výživovou hodnotu, životní sílu a energii, kterou obsahuje čistě přírodní, živá mouka. 

Peču z ní už 2 roky, jiný chléb už nejíme

"Ráda peču chléb z mouky, kterou objednávám z Kamenného mlýna. Chléb je celou naší rodinou hodnocený jako výborný a s manželem už ani jiný nejíme."
 Jarmila K.

Největší výhodou pro mě je, že vím, odkud mouka pochází

"Peču z ní hlavně chleba, protože je voňavý, vláčný, dlouho vydrží a všem moc chutná. Ale pro mě největší hodnotou této mouky je to, že vím, odkud pochází a že vím, s jakou láskou a pečlivostí je připravovaná. Dělám z ní i buchty, palačinky, zahušťuju omáčky, všechno možné..."
 Pavla F.

Ale já už zkoušela různé mouky... Vždycky to bylo zklamání!

Chápu vás.  Ale co když vám řeknu, že:

  • Bílá mouka je mrtvá mouka (bez živin, bez vůně, bez života)
  • BIO nezaručuje vyšší KVALITU (většina bio mouk se mele průmyslově)
  • I vy můžete péct jako babička – stačí jen změnit mouku

Přesvědčte se na vlastní oči, jakého rozdílu dosáhnete pouhou jednou věcí. Pouhou ZMĚNOU MOUKY.

Nečekejte příliš dlouho…

Získejte svou „živou mouku“ ještě dnes – Blíží se uzávěrka objednávek!

POZOR: Kvůli tradičnímu způsobu mletí můžeme namlít jen určité množství mouky týdně.  Nemeleme totiž na sklad, nýbrž na objednávku. Stojíme si totiž za 100% kvalitou a čerstvostí naší mouky.
 
Jakmile dosáhneme požadovaného množství odběratelů, tak tuto nabídku stáhneme a už nebude možné naši mouku získat.

Pokud se rozhodnete ještě dnes, získáte také 2 hodnotné BONUSY zcela ZDARMA

Bonus č. 1: 4 návody na domácí chléb z Živé mouky mleté na kamenném mlýnu

Získáte tyto 4 hodnotné osvědčené návody na NEJvoňavější chléb, které si můžete upravit podle svých zkušeností:

  •  Recept na domácí na třikrát kynutý kmínový chleba se semínky 
  • Žitný kváskový chléb - tradiční a super zdravá technika 
  •  Recept na pšeničnožitný kváskový chléb
  • Bonus: bramborový chléb 

Celková hodnota: 199 Kč

Dnes: ZDARMA

Bonus č. 2:  5 jednoduchých domácích video-receptů inspirovaných indickou kuchyní

 Jednoduché a rychlé recepty, které zvládne každý a chutnají i dětem: 

  •  Recept 1: Domácí sýr (panýr) na 4 způsoby 
  • Recept 2: Čapatí - indické placky
  • Recept 3: Rychlé falafely (hrachové krokety) se smetanovou polevou
  • Recept 4: Pizzová polévka 
  • Recept 5: Zeleninové pakory 
  •  Ke každému receptu podrobný video-návod se seznamem ingrediencí a postupem krok za krokem  

Celková hodnota: 299 Kč

Dnes: ZDARMA

A TO JEŠTĚ NENÍ VŠE

Teď vám nabízíme naši záruku, která vám dává naprostou jistotu.  

Jsme si tak jisti prvotřídní kvalitou naší živé mouky, že na ni poskytujeme 30denní GARANCI VRÁCENÍ PENĚZ.
 
Vyzkoušejte naši mouku – Pečte, smažte, vařte. Pokud nebudete nadšeni – Napište nám. 
 
Vrátíme vám každou korunu. I kdybyste snědli celý balík – Pošleme vám peníze zpět. Proč to děláme? Protože víme, že jakmile ochutnáte chléb s naší nejvoňavější čerstvé mouky, už nebudete chtít péct z té supermarketové.
 
Stačí, když nám napíšete na ziva@nejmouka.cz. Peníze vám zašleme zpět bez jakýchkoli dalších otázek. Našim hlavním cílem je, abyste byla naprosto spokojená. 
 
Věřím, že to, co vám nabízíme, vám pomůže na cestě k větší radosti v kuchyni a posune každý váš chleba na zdravější úroveň.

Než se rozhodnete, podívejte se ještě, co říkají naši nadšení zákazníci o pečení s živou moukou…

 Jak chléb povýšit na zdravou potravinu 

"Vyzkoušela jsem tři druhy a můžu jen vřele doporučit! Super mj. na pečení banánových mufinek, perníků, zeleninových placiček i smažení ryb a řízků. Cokoliv upečete a uděláte z této mouky povýšíte na zdravou potravinu. Vřele doporučuji všem."

 Petra, Ostrava 

 Pečení, které baví celou rodinu 

"Pečení z Vaší mouky dělá celé naší rodině velikou radost. Vyzkoušeli jsme postupně tři druhy mouky a všechny tři jsou skvělé. Je vidět, že celý proces je láskyplný … Vy s láskou melete, já s láskou upeču a celá rodina s láskou sní :-)  "

 Kamila M., Děčín 

 Šest let nepeče z jiné mouky 

"Když jsme upekli náš první domácí chleba z živé mouky, jakoby v tom chlebu bylo něco navíc, co v žádném jiném doposud kupovaném chlebu nebylo. Je to více než šest let, kdy jsme v obchodě nekoupili jediný chleba nebo pečivo. Naše domácnost spotřebuje 150-180 kg mouky ročně."

 Jan z Ostravy 

 Rodinná celozrnná pekárna Dvorníkovi 

"Z farmy Krišnův dvůr pravidelně už mnoho let odebíráme do naší rodinné pekárny BIO celozrnnou žitnou mouku, ze které děláme domácí kvas na naše celožitné chleby (asi 30 kg každý měsíc). Jsme s moukou velmi spokojeni."

 Petr Štěpánek z pekárny Alf&Bet 

"Naše chleby jsou svým složením postavené jen na základních surovinách, z čehož kvalita mouky hraje klíčovou roli ve výsledné chuti produktu. Mouka z farmy Krišnův dvůr použitá jak ve formě kvasu, tak i jako součást suché složky receptury je pro naše chleby naprosto nepostradatelná."

Vyberte si svou živou mouku ze 2 nabídek

Nečekejte. Vychutnejte si u vás doma ten nejlepší a nejvoňavější chléb pod Sluncem a začněte péct, jak to uměly naše babičky!

CHCI OCHUTNAT

 Pšeničná, nebo Žitná:
 3 kg chlebové mouky
 + 1 kg ZDARMA
 + sleva na dopravu

ušetříte 134 Kč

Výběr mouky (pšeničná/žitná) v dalším kroku objednávky

 Před platbou možnost přidat k objednávce:

  • více žitné chlebové
  • více pšeničné chlebové

Celkem získáváte:

  • 4 kg pšeničné NEBO žitné chlebové (netříděné) živé celozrnné mouky
  • z toho 1 kg ZDARMA
  • celkem tedy 4 kg živé mouky v jednom balení
  • + poštovné a balné se slevou 33 Kč
  • oblíbená varianta pro ty, kteří chtějí živou mouku nejprve vyzkoušet v menším množství
  • možnost si v dalším kroku přikoupit žitnou chlebovou nebo více pšeničné 
  • 5 jednoduchých domácích video-receptů inspirovaných indickou kuchyní za 299 Kč ZDARMA
  • Návody na domácí chleba z živé mouky mleté na kamenném mlýnu za 199 Kč ZDARMA

Původní cena
 s poštovným: 518 Kč

Cena teď:  287 Kč

+ zlevněné poštovné a balné

PEČU ČASTO

Balení po 5 kg jakékoli naší živé mouky - vybírejte ze 4 druhů
 + při nákupu 2 a více balení je DOPRAVA ZDARMA

ušetříte 170 Kč

Možnost vybrat si balení mouky na míru podle vašeho stylu pečení:

  • žitnou chlebovou 
  • pšeničnou hladkou
  • pšeničnou chlebovou
  • pšeničnou polohrubou mouku

Celkem získáváte:

  • Pětikilové pytle živé celozrnné mouky, která je mletá na přírodním kameni, jako se to dělalo za dob našich prababiček
  • Objednat si můžete až 40 kg pro vaše domácí pečení (doba trvanlivosti je až 3 měsíce)
  • Doprava a balné od nákupu 10 kg 170 Kč ZDARMA
  • 5 jednoduchých domácích video-receptů inspirovaných indickou kuchyní za 299 Kč ZDARMA
  • Návody na domácí chleba z živé mouky mleté na kamenném mlýnu za 199 Kč ZDARMA

Původní
cena:  635 Kč

Cena teď:  485 

+ poštovné a balné zdarma (při nákupu 10 kg)

Často kladené dotazy


V čem je mouka mletá na přírodním kameni tak unikátní?

Jelikož naše celozrnná mouka je mletá na kamenném mlýnu, všechny důležité látky v mouce zůstávají, jelikož obalová vrstva ani klíček nejsou odstraněny a mlety společně se zrnem.

Jaká je trvanlivost mouky?

Jelikož jsou mouky mleté na kamenném mlýně a nejsou do nich přidávány žádné další přísady, doporučujeme mouku zpracovat brzy, nejpozději do 6 měsíců. 
Živá mouka je mleta z celého zrna včetně obalu a klíčku, které jsou náchylné ke žluknutí. Proto je možná doba skladování kratší než u konvenční průmyslově zpracované mouky.

Jak se z takové mouky peče?

Celozrnnou moukou lze nahradit klasickou bílou, při zadělávání těsta je ale většinou potřeba více tekutiny a o něco více kypřidla. Každá várka živé mouky je trochu jiná (podle počasí a teploty v době mletí). Při pečení tak vnímejte, co aktuální várka potřebuje, např. o trochu více vody.

Kdy mi objednaná mouka dorazí?

Pro zajištění nejvyšší kvality meleme mouku každý týden čerstvou. Nemeleme na sklad. Uzávěrka objednávek na mletí čerstvé mouky je každý týden ve středu. Pak mouku meleme, balíme a připravujeme k odeslání. Začátkem následujícího týdne předáváme balíčky přepravní službě, která Vaši zásilku doručí. Objednávky, které jsou přijaté od čtvrtka, čekají na uzávěrku ve středu dalšího týdne. Proto je potřeba zohlednit delší dodací lhůtu, což je vykompenzováno zaručeně čerstvě namletou moukou.

Vrátíte mi peníze, když nebudu spokojený?

Ano, na naše mouky nabízíme 100% záruku vrácení peněz. Víme, že budete spokojeni - kdo si jednou upeče chleba z naší živé mouky, stává se pravidelným odběratelem. Kdybyste ale z jakéhokoliv důvodu nebyli spokojeni, stačí nám napsat a peníze Vám vrátíme. (Záruka se nevztahuje na špatně upečený chléb.)

Nezávislé ocenění naší Živé mouky

V roce 2023 jsme se zařadili mezi nejlépe hodnocené české podniky v rámci projektu Zlatá firma.
 
Velmi si tohoto ocenění vážíme a děkujeme všem našim zákazníkům, jejichž důvěra a spokojenost je nám největším oceněním.
  

P.S. Pamatujte: Nákupem získáte tu nejvoňavější mouku, ze které vykouzlíte chléb, který provoní celý byt a jenom se po něm zapráší.

Se 100% GARANCÍ VRÁCENÍ PENĚZ

POZOR: Máme omezenou kapacitu, tato stránka může být ještě dnes odstraněna.

© 2025 Krišnův dvůr
 Adresa: Městečko 1, Postupice, 257 01 |  IČO: 73631639
 Telefon: 777 481 023
  |  E-mail: ziva@nejmouka.cz

This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.